4.6 C
Lloret de Mar

Donació de sang, aquest divendres a Lloret, per augmentar les reserves, que han baixat en els últims dies

La donació només es podrà fer al Teatre, de les 10h a les 14h, i de les 16:30h a les 20:30h.

Una jornada de donació de sang anterior, al Teatre
Una jornada de donació de sang anterior, al Teatre

Darreres Notícies

Crida important a la població perquè col·labori amb la campanya de donació de sang que es fa avui a Lloret de Mar. La promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta, alerta que l’anormalitat que s’està vivint aquests dies a Catalunya ha reduït molt les reserves als hospitals.

Cartell de la jornada de donació a Lloret
servicios profesionales jimenez

En aquest sentit, si l’òptim és tenir reserves per a deu dies, ara mateix n’hi ha per a sis i la previsió és que segueixin reduint-se. Meritxell Casacuberta destaca que “aquesta setmana l’entrada de sang és molt fluixa i per això fem aquesta crida”.

Donat que avui hi ha convocada una vaga general, si algú no pot ser a Lloret, Meritxell Casacuberta l’anima a “consultar a la pàgina web del Banc de Sang” en quins llocs es podrà donar sang els propers dies.

I és que la situació és crítica, segons la promotora del Banc de Sang, que aclareix que la demanda és la mateixa de sempre; el problema és que les donacions s’han reduït molt aquests dies i això fa que les reserves estiguin sota mínims.

Alerta, perquè, a diferència d’altres vegades, la donació a Lloret només es podrà fer al Teatre, de manera que aquest cop no es podrà donar sang al centre cívic del Rieral. L’horari al Teatre serà durant el matí, de les 10h a les 14h, i a la tarda, de les 16:30h a les 20:30h.

spot_img

El + Vist