1.8 C
Lloret de Mar
L'alcalde, al sopar d'anit

El 2019 serà un any d’execució de projectes a Lloret de Mar segons l’alcalde, Jaume Dulsat

Demà mateix comencen les obres de les pistes de tennis i pàdel i al gener ha de començar la remodelació de la plaça Pere Torrent.

L'alcalde, al sopar d'anit

Darreres Notícies

Terrenys on s’instal·laran les pistes de tennis i pàdel

Demà dimecres, 12 de desembre, comencen les obres de les pistes de tenis i pàdel al costat de la piscina municipal, que haurien d’estar enllestides a mitjan 2019. I també l’any que ve es preveu que es remodeli la plaça Pere Torrent. A més a més, es farà el concurs per al projecte de reconversió de l’anomenada Gran U, formada per l’avinguda Just Marlès, el Passeig Marítim i l’Avinguda Pau Casals. Davant d’aquest context, l’alcalde, Jaume Dulsat, afirma que el 2019 serà un any “d’execució de projectes a Lloret de Mar”.

Així ho va anunciar ahir dilluns, en el sopar-col·loqui de Nadal del Club d’Economia, on van assistir una trentena d’empresaris. Jaume Dulsat va explicar que durant els primers anys de mandat el seu govern ha anat posant les bases per a l’execució, aquest 2019, de projectes rellevants per a la reconversió de Lloret.

La plaça Pere Torrent, aquest matí

Per exemple, és previst fer una actuació destacada a la plaça Pere Torrent per convertir-la en un espai més acollidor. La nova plaça Pere Torrent haurà de quedar integrada en la futura reconversió de l’avinguda Just Marlés. És un dels requisits que es donarà als urbanistes i arquitectes que participin al concurs de remodelació de la Gran U, emmarcat en el Pla Operatiu de Reconversió Turística.

Aquest concurs és previst que s’iniciï durant el primer trimestre del 2019. I també el 2019, com hem dit, veuran la llum les pistes municipals de tennis i de pàdel. Les obres comencen demà mateix. L’alcalde també ha posat èmfasi en el desenvolupament dels projectes de la subvenció Red.es per un valor de 3,2 milions d’euros per convertir Lloret en una destinació turística intel·ligent.

Durant el sopar de Nadal del Club d’Economia, celebrat a l’Hotel Guitart Central Park, Jaume Dulsat va fer balanç de la feina feta durant aquest mandat i va destacar els Pressupostos Participats, una gestió d’equipaments municipals com la piscina o el teatre i la renovació de diversos carrers.

Per altra banda, Jaume Dulsat ha explicat el pla de Lloret Turisme per al 2019. Contempla, entre altres accions, continuar amb l’estratègia de reposicionament de la marca i la diversificació de productes turístics, especialment en els àmbits esportiu, empresarial i gastronòmic.

Fundat l’any 1989, el Club d’Economia és una entitat que aplega representants de diverses activitats econòmiques que es desenvolupen a Lloret de Mar, a més d’incloure els principals empresaris i industrials del sector turístic. També actua com a fòrum de debat sobre el desenvolupament econòmic de la destinació.

spot_img

El + Vist