Dilluns, 25 gener 2021
6.1 C
Lloret de Mar
Waterpolo Kids Tour

El 2n Waterpolo Kids Tour portarà a Lloret 300 participants de 24 equips

Es disputa aquest cap de setmana, a la piscina municipal. Els participants, que tenen fins a 14 anys, portaran a Lloret uns 500 acompanyants.

Waterpolo Kids Tour

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

300 participants, de 24 equips que pertanyen a 14 clubs d’arreu de l’Estat. Són les xifres que portarà a la destinació el campionat Waterpolo Kids Tour, que aquest cap de setmana disputa la segona edició a Lloret de Mar.

Qui organitza és l’empresa European Sports Dreamers. El seu fundador, Luís Pérez, assenyala que l’any passat van quedar molt satisfets de les instal·lacions de Lloret de Mar i assegura que estan contents de repetir a la destinació.

Els participants, que tenen fins a 14 anys, portaran a Lloret uns 500 acompanyants. Tots plegats gaudiran del waterpolo tant dissabte com diumenge i barrejaran l’esport amb altres activitats lúdiques. A més, per fomentar el waterpolo a la vila, s’han muntat dos equips que participaran amb el nom de Lloret i que comptarà amb un staff tècnic format per dues persones de Lloret.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, està molt satisfet que hi hagi tants organitzadors que repeteixin a Lloret de Mar. I recorda que disputar tornejos a la piscina no impedeix que els usuaris puguin fer ús de les instal·lacions, ja que sempre queden carrils disponibles reservats als socis. 

El Waterpolo Kids Tour serà la prèvia dels Lloret Games, que se celebraran a la vila del 2 al 4 de gener del 2019. La idea serà combinar la natació amb el futbol sala, l’handbol o el voleibol.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.