7.2 C
Lloret de Mar

El 2n Waterpolo Kids Tour portarà a Lloret 300 participants de 24 equips

Es disputa aquest cap de setmana, a la piscina municipal. Els participants, que tenen fins a 14 anys, portaran a Lloret uns 500 acompanyants.

Waterpolo Kids Tour
Waterpolo Kids Tour

Darreres Notícies

300 participants, de 24 equips que pertanyen a 14 clubs d’arreu de l’Estat. Són les xifres que portarà a la destinació el campionat Waterpolo Kids Tour, que aquest cap de setmana disputa la segona edició a Lloret de Mar.

servicios profesionales jimenez

Qui organitza és l’empresa European Sports Dreamers. El seu fundador, Luís Pérez, assenyala que l’any passat van quedar molt satisfets de les instal·lacions de Lloret de Mar i assegura que estan contents de repetir a la destinació.

Els participants, que tenen fins a 14 anys, portaran a Lloret uns 500 acompanyants. Tots plegats gaudiran del waterpolo tant dissabte com diumenge i barrejaran l’esport amb altres activitats lúdiques. A més, per fomentar el waterpolo a la vila, s’han muntat dos equips que participaran amb el nom de Lloret i que comptarà amb un staff tècnic format per dues persones de Lloret.

El regidor d’Esports, Joan Bernat, està molt satisfet que hi hagi tants organitzadors que repeteixin a Lloret de Mar. I recorda que disputar tornejos a la piscina no impedeix que els usuaris puguin fer ús de les instal·lacions, ja que sempre queden carrils disponibles reservats als socis. 

El Waterpolo Kids Tour serà la prèvia dels Lloret Games, que se celebraran a la vila del 2 al 4 de gener del 2019. La idea serà combinar la natació amb el futbol sala, l’handbol o el voleibol.

spot_img

El + Vist