8.8 C
Lloret de Mar

El Banc de Sang aconsegueix 95 donacions amb la campanya ‘Els Bombers amb cor’

Des del Banc de Sang en fan una valoració molt positiva i destaquen, també, que hi va haver 22 persones que van donar sang per primera vegada.

Darreres Notícies

95 donacions de sang a Lloret en un sol dia gràcies a la campanya dels bombers. Recordem que es va fer ahir matí i tarda al parc de Can Sabata i des del Banc de Sang en fan una valoració molt positiva, sobretot tenint en compte que 22 persones era la primera vegada que donaven. A més, també va haver-hi 16 persones que es van oferir i, per motius diversos, no van poder donar.

El bus del Banc de Sang (NRLL)

La promotora del Banc de Sang, Meritxell Casacuberta, fa una valoració molt positiva de la jornada. La campanya Els bombers amb cor fa cinc anys que es du a terme perquè el col·lectiu està molt conscienciat de com de necessari és tenir reserves de sang, ja que tots podem necessitar-ne un dia, tal com apunta un dels bombers del parc de Lloret de Mar, Albert Torrent.

Un moment de l’exhibició dels bombers (NRLL)

Els bombers tenen molt bona imatge de cara a la societat i el cap del parc lloretenc, Lluís Alfonsín, creu que cal aprofitar-ho per fomentar accions solidàries com les donacions de sang.

Al llarg de tot el dia, es van fer exhibicions de rescat de víctimes i també va col·laborar-hi la Policia Local amb la secció canina. A més, hi va haver una zona lúdica per als més petits.

spot_img

El + Vist