28.7 C
Lloret de Mar
Presentació de BTM, al CaixaForum de Girona

El Business Tourism Market analitzarà la influència de la tecnologia i la innovació en el sector turístic

Es farà el 18 d'octubre i l'impulsen la Fundació Climent Guitart i l'Agència EFE, amb el suport de l'Ajuntament.

Presentació de BTM, al CaixaForum de Girona

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la seu, el 18 d’octubre, de la primera edició del Business Tourism Market. L’organitzen de manera conjunta la Fundació Climent Guitart i l’Agència EFE, amb el suport de l’Ajuntament.

- Publicitat -

L’esdeveniment, que s’ha presentat aquest dimarts en roda de premsa a la sala d’actes del CaixaForum de Girona, comptarà amb diverses taules rodones, debats i ponències. L’objectiu principal serà analitzar la influència de la tecnologia i la innovació en el sector turístic, així com donar respostes sobre el futur del turisme de sol i platja. Ho destaca la presidenta de la cadena Guitart Hotels, Cristina Cabañas.

La programació de la jornada estarà formada per quatre ponències enfocades a diferents qüestions com, per exemple, la construcció i el manteniment d’una marca o la importància de la tecnologia en la indústria turística. A més, es farà una taula rodona dedicada al turisme de sol i platja, en la qual hi haurà l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Entre els conferenciants, destaca la presència de Cristina Vicedo, directora general del Futur Brand Madrid, que parlarà de la marca de ciutat; i del Mago More, que conduirà la xerrada Posa màgia a la teva empresa. Ho ha avançat el delegat de l’Agència EFE a Girona, David Álvarez.

Per la seva part, el president de la Fundació Climent Guitart i president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, considera que la celebració d’aquest esdeveniment afavorirà la imatge de Lloret i destaca el treball de la destinació en matèria d’innovació. En la mateixa línia s’expressa l’alcalde, que recorda que fa tres anys que Llore treballa en aquesta línia.

Els interessats en participar en el primer Business Tourism Market han d’inscriure’s de manera prèvia. Es pot fer a través del web del fòrum. El preu pel públic general és de 80 euros. Pels assistents estudiants és de 40.

spot_img

El + Vist