17.1 C
Lloret de Mar
Posant el llaüt a l'aigua, a la regata de diumenge

El cadet del Rem Santa Cristina guanya la 3a regata de la Lliga Catalana de Batel

El vent i les onades van obligar a suspendre les mànegues dels juvenils i sèniors. Diumenge, es va fer la 3a regata de la Lliga de Llaüt del mediterrani.

Posant el llaüt a l'aigua, a la regata de diumenge

Darreres Notícies

Els cadets del club de Rem Santa Cristina van guanyar de la tercera regata de la Lliga Catalana de Batel, disputada dissabte passat a Lloret de Mar, a la platja de Santa Cristina. La jornada, marcada pel vent i les onades, va obligar a suspendre les mànegues dels juvenils i sèniors.

Un batel bolcat, dissabte, per la mala mar (Rem Santa Cristina)

Sí que van poder participar, tot i el temps, dos equips de l’escola. Els cadets van obtenir el millor resultat, amb una primera posició. A més, l’entitat també va presentar el seu equip infantil,que va aconseguir un meritori tercer lloc.

L’endemà, diumenge, i també a la platja de Santa Cristina, es va celebrar la tercera regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani, que va deixar resultats molt diversos pel Club Rem Santa Cristina.

Els juvenils, que es van estrenar en la distància de 1.400 metres, van aconseguir el segon lloc. Pel que fa a la categoria sènior, l’equip femení va ser quart i el masculí va ser el més ràpid de la final “B”. Per últim, en la categoria de veterans, l’entitat va assolir un sisè lloc en homes i una última posició en dones.

Les jornades de competició, celebrades el cap de setmana passat a la platja de Santa Cristina, van comptar amb la col·laboració dels alumnes de quart d’ESO de l’Institut Escola de Lloret, que van muntar el servei de bar.

Les pròximes cites per al Rem Santa Cristina arribaran el 14 de març, amb la quarta regata de la Lliga de Batel, i el 15 de març amb la quarta jornada de la Lliga de Llaüt mediterrani.

spot_img

El + Vist