8 C
Lloret de Mar

El camí de ronda fins a Fenals serà un dels principals atractius turístics de Lloret

El regidor d'Urbanisme, Albert Robert, valora molt positivament que el ple aprovés per unanimitat acceptar la quantitat fixada pel Jurat d'Expropiació de Catalunya.

Tram on arribarà el camí de ronda a Fenals (Expedia)
Tram on arribarà el camí de ronda a Fenals (Expedia)

Darreres Notícies

El camí de ronda entre Lloret i Fenals, llargament reivindicat, serà molt transitat segur. Així ho afirma el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, que valora molt positivament que el ple aprovés per unanimitat acceptar la quantitat que ha fixat el Jurat d’Expropiació de Catalunya per poder expropiar un dels terrenys per on passa el traçat del camí.

servicios profesionales jimenez

Així doncs, l’Ajuntament haurà de pagar 120.000 euros a la propietat. Recordem que en un inici la mercantil Inverbrava, propietària de la finca, demanava 228.000 euros, però l’Ajuntament va rebutjar-ho per decret i va portar el cas al Jurat d’Expropiació de Catalunya, que és qui ha fixat la xifra definitiva. Una quantitat que només representa uns mil euros més de la valoració que havien fet els serveis tècnics municipals.

“L’import està molt bé, però el que està millor és la finalitat”

Albert Robert

Tant bon punt la finca passi a ser de titularitat municipal, l’equip de govern assegura que el camí tardarà poc a ser una realitat, ja que s’hauran de fer poques obres per poder-lo obrir al públic.

“Entenem que les obres són poques: ens caldrà reforçar els murs de roca contigus al camí per evitar possibles esllavissades i reforçar els passamans per poder arribar als miradors amb total tranquil·litat”

Albert Robert


Tots els grups municipals estan d’acord en la importància de fer realitat aquest projecte, que és un reclam històric i que s’ha de convertir en un dels principals atractius turístics de la destinació.

“Seguir caminant fins al Castell de Sant Joan i baixar fins a Fenals podent gaudir d’un parell de miradors més farà que aquest camí sigui molt transitat”

Albert Robert
Un dels miradors al camí de ronda (Ajuntament de Lloret de Mar)
Un dels miradors al camí de ronda (Ajuntament de Lloret de Mar)

Fa pocs mesos, es va inaugurar el tram que va de Cala Banys fins al castell de Sant Joan, per on ja es podia passar, però sense les mesures de seguretat necessàries. Per això s’hi van instal·lar elements de seguretat, com passeres i tanques, i també es van obrir un parell de miradors espectaculars.

spot_img

El + Vist