19.2 C
Lloret de Mar
José Mercé

El cantaor José Mercé tancarà el festival SOM de mar amb el seu flamenc

L'actuació està programada per diumenge, a les 22 hores, als Jardins de Santa Clotilde.

José Mercé

Darreres Notícies

José Mercé tancarà el festival SOM de mar. El festival posarà el punt i final aquest diumenge després de més d’una setmana d’actuacions amb artistes de relleu.

José Mercé és un dels cantaors més reconeguts de l’Estat espanyol, amb una trajectòria de més de 40 anys sobre els escenaris. Per aquest diumenge, ha preparat una actuació variada i sempre tenint en compte les demandes del seu públic.

Nascut a Càdis, José Mercé, de 65 anys, destaca en l’estil del flamenc espanyol. Des de l’any 1977 i fins al 2016, ha presentat un total de 13 discos, als quals s’han d’afegir sis reedicions.

Aquest any tan atípic, celebra que la pandèmia no l’ha afectat gaire pel que fa a l’agenda d’actuacions. Però lamenta que s’hagin hagut d’anul·lar molts esdeveniments culturals i assegura que els concerts i els actes culturals en general són una de les activitats més segures que es poden fer avui en dia.

El concert de José Mercé, que tancarà el Festival SOM de Mar, serà aquest diumenge, a les deu de la nit, als Jardins de Santa Clotilde. Com sempre, l’aforament serà limitat, amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19. Les entrades, que es poden comprar al web del festival, valen 35 euros.

spot_img

El + Vist