10.2 C
Lloret de Mar

El Casal de la Gent Gran ajuda a descarregar el certificat Covid

És necessari per assistir al ball de gala de la Festa Major de Sant Romà, el proper 17 de novembre amb l'Orquestra Selvatana.

Casal de la Gent Gran de Lloret de Mar.
Casal de la Gent Gran de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran ofereix una sessió d’ajuda als usuaris, per poder descarregar el certificat de vacunació Covid. És un certificat necessari per poder assistir al Ball de Gala de la Festa Major de Sant Romà, previst el proper 17 de novembre amb l’Orquestra Selvatana.

Per aquest motiu, el casal posa a disposició de la gent gran una persona voluntària que els ajudarà a descarregar aquest certificat al telèfon mòbil. La sessió s’ha programat el proper dilluns, 15 de novembre, de les 10 a les 13h a la sala polivalent del mateix casal.

Les persones interessades han de dur el DNI, targeta sanitària i telèfon mòbil.

La regidora del Casal Municipal de la Gent Gran, Arantxa Jimenez, assenyala que “molts usuaris encara pateixen la bretxa digital i no saben descarregar el certificat al mòbil”.

Orquestra Selvatana
Orquestra Selvatana

Segons fonts municipals, el 17 de novembre no només hi haurà el ball de gala amb l’Orquestra Selvatana, a l’hotel Evenia. Abans del ball (que ha de començar a les 23h), hi haurà un concert (a les 20h), al mateix hotel, el qual no requereix certificat Covid. Però tant al concert com al ball cal dur posada la mascareta en tot moment, segons les mesures sanitàries vigents.

Cal afegir que pels concerts i barraques del cap de setmana del 19 i 20 de novembre, a davant del Teatre, a la plaça Germinal Ros, els usuaris han de seguir les mesures següents:

-Es permet el ball amb mascareta sense necessitat de mantenir una distància interpersonal mínima.

-És obligatori l’ús de mascareta, excepte per menjar i beure.

-Es permet el consum a peu dret, excepte a la pista de ball.

Consulta el programa de la Festa Major de Sant Romà.

spot_img

El + Vist