14.9 C
Lloret de Mar

El Casal de la Gent Gran amplia les places als cursos per atendre tota la demanda

Les inscripcions s’obriran aquest dijous, primer en línia i, després, a partir del dia 22, de manera presencial.

La coral Tot Cor assajant durant la pandèmia (Casal Municipal de la Gent Gran)
La coral Tot Cor assajant durant la pandèmia (Casal Municipal de la Gent Gran)

Darreres Notícies

El Casal Municipal de la Gent Gran ha incrementat el nombre de places per als cursos i tallers que ofereix per aquest curs. Les inscripcions s’obriran aquest dijous, primer en línia i, després, a partir del dia 22, de manera presencial.

servicios profesionales jimenez

La regidora de l’equipament, Arantxa Jiménez, explica que les propostes són les de sempre perquè tenen molta demanda, però, precisament per l’elevada demanda, han creat més nivells i més grups.

“Hem augmentat els diferents nivells i tenim més grups, perquè més gent tingui l’oportunitat d’apuntar-se”

Arantxa Jiménez

Recordem que les propostes són variades: des d’informàtica o noves tecnologies, fins a idiomes, activitat física o manualitats.

“Informàtica en diferents nivells, noves tecnologies per eliminar la bretxa digital, llengua diferents nivells, activitat física, balls, música, manualitats diverses…”

Arantxa Jiménez
Manualitats exposades (Casal Municipal de la Gent Gran)
Manualitats exposades (Casal Municipal de la Gent Gran)

Les inscripcions s’obriran del 15 al 21 de setembre en línia, a través del portal de l’Ajuntament. Però també es podran fer de manera presencial al mateix casal de la gent gran: en aquest cas cal reservar cita prèvia i tenir en compte que els dies 22 i 23 s’obriran per a les persones que tinguin el carnet de jubilat i el 26 i 27, per als que tinguin el carnet d’usuaris del casal.

A més a més, també hi ha les activitats que s’ofereixen durant tot l’any de manera gratuïta, que són el country, el teatre, la coral i la petanca.

“Els cursos gratuïts que oferim sempre són country, teatre, coral i petanca”

Arantxa Jiménez

Tota la informació es pot consultar en el llibret que ha publicat l’Ajuntament i que s’ha repartit a les diferents dependències municipals o bé a través de la pàgina web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist