18.1 C
Lloret de Mar
Focs d'Hermanos Ferrández del 2017

El castell de focs artificials, per segon any amb la pirotècnica Hermanos Ferrández

Són els guanyadors del concurs internacional de Blanes de l'any passat. L'espectacle és avui a les 22.30 hores a la platja de Lloret.

Focs d'Hermanos Ferrández del 2017

Darreres Notícies

Un dels actes més esperats de la Festa Major arriba aquesta nit: el castell de focs artificials. Per segon any consecutiu, anirà a càrrec de la Pirotècnica Hermanos Ferrández, com a guanyadors del concurs internacional de Blanes de l’any passat. La companyia ja va ser a Lloret l’estiu passat com a guanyadors a Blanes el 2016.

Un representant de la pirotècnica, Antonio Ferrández, explica que el d’aquesta nit serà un espectacle ben diferent al que van oferir el 2017.

El castell de focs artificials obliga a fer certes restriccions de trànsit. Per tant, no es pot aparcar al passeig Camprodon i Arrieta i en bona part del pàrquing de la Sardana, des de les cinc de la tarda fins a mitjanit. I no es pot circular pel passeig marítim de nou del vespre fins a mitjanit.

A més, l’espectacle pirotècnic també requereix un ampli dispositiu de seguretat. Així doncs, s’estableix un perímetre al voltant de la zona de llançament on el públic no es pot acostar, de 60 metres a banda i banda i de 35 metres fins als edificis. Cal destacar que aquest any, per les característiques de la platja, s’ha canviat la ubicació i es dispararan des de la zona del Club Nàutic.

Des de Protecció Civil també es recomana als veïns que viuen a prop que tanquin finestres, balcons i que retirin la roba estesa per evitar incendis. Així ho apunta el cap del cos a Lloret, Felip Carbonell.

Cal tenir en compte que la companyia Hermanos Ferrández ha tornat a participar en el Concurs de Focs d’Artifici de Blanes d’aquest estiu i, per tant, l’any que ve podrien tornar a venir a Lloret. Això serà si guanyen per tercer any consecutiu el segon concurs de focs més important de l’Estat, per darrere només del de Sant Sebastià.

Pel que fa a l’exhibició d’aquesta nit a Lloret, començarà a dos quarts d’onze de la nit.

spot_img

El + Vist