13.5 C
Lloret de Mar

El Castell de Lloret obrirà les portes aquest mes d’abril

La directora del Castell, Paula Soler, ho ha avançat aquets dimecres al programa Islàndia de RAC1, que s'ha emès des de Lloret.

El Castell de Lloret
El Castell de Lloret

Darreres Notícies

El Castell de Lloret obrirà les portes ben aviat: el proper mes d’abril. Així ho ha anunciat la directora de l’equipament, Paula Soler, al programa Islàndia de RAC1 (escolta’l aquí), que aquest dimecres s’ha emès en directe des del Teatre de Lloret.

servicios profesionales jimenez

Paula Soler també ha explicat que el castell, gràcies a les últimes tecnologies, permetrà fer una experiència immersiva, en què es combinarà entreteniment i conscienciació sobre el canvi climàtic. Hi haurà tres sales: les dues primeres es destinen a mostrar les causes i conseqüències de l’emergència climàtica.

Finalment, hi haurà una tercera etapa molt destacada, on es presentaran possibles solucions.

“A través de 8 pantalles tàctils, grans i menuts podran jugar de manera interactiva i conscienciar-se sobre quines són les solucions, tant genèriques com particulars que poden posar en pràctica en el dia a dia”

Paula Soler

Paula Soler també ha recordat que la previsió és atraure 100.000 visitants anuals i, a més, el projecte crearà una 40a de llocs de treball.

spot_img

El + Vist