13.6 C
Lloret de Mar
Membres del Centre Excursionista Lloret

El Centre Excursionista de Lloret farà una caminada des de Vallter fins a la Vall de Núria

Un dia abans, aquest dissabte, l’entitat durà a terme una jornada d’escalada a Amer.

Membres del Centre Excursionista Lloret

Darreres Notícies

El Centre Excursionista de Lloret farà aquest diumenge una de les travesses més populars de l’excursionisme català. Es tracta d’un itinerari que anirà des de Vallter fins a la Vall de Núria.

El president de l’entitat, Marco Ramírez, explica que serà “una caminada que durarà unes 7 hores, amb un desnivell acumulat de 900 metres” i d’una dificultat mitjana. L’activitat, que és oberta a tothom, té un preu de 12 euros.

ruta vallter nuria 10
Imatge de l’itinerari Vallter – Núria (Tripadvisor)

Marco Ramírez detalla que l’itinerari començarà a la carretera de l’estació de Vallter, en direcció al refugi d’Ulldeter. Al llarg del recorregut, passaran pel Coll de la Marrana, travessant la Coma del Freser fins al Coll de Tirapits, en direcció a Nou Creus. Des d’aquí, es farà el descens en direcció a la Vall de Núria. El president també assenyala que per participar, “cal estar federat o, com a mínim, disposar d’una llicència temporal”, que té un cost de sis euros.

El material necessari per afrontar la caminada són botes de muntanya, tres capes de roba, pantalons llargs, gorra, guants, crema solar i ulleres de sol. A més, també es recomana l’ús dels bastons per caminar. Pel que fa als àpats, els participants han de portar l’esmorzar, el dinar i l’aigua.

excursionistes 2
Participants del Centre Excursionista de Lloret (Facebook de l’entitat)

Aquesta no és l’única activitat que ha programat el Centre Excursionista de Lloret per aquesta cap de setmana. Un dia abans, aquest dissabte, l’entitat durà a terme una jornada d’escalada a Amer. Es pujarà fins a l’ermita de Santa Brigida, on es realitzarà l’activitat, que és oberta a tothom. Començarà a dos quarts de deu del matí, al pàrquing del camp de futbol d’Amer. Per aquesta jornada d’escalada també es tramiten llicències temporals per 6 euros. El material mínim específic per l’escalada és l’arnés, el casc i els peus de gat.

spot_img

El + Vist