11.2 C
Lloret de Mar
Radar meteorològic del Puig d'Arques

El Centre Excursionista de Lloret visitarà aquest diumenge el radar meteorològic del Puig d’Arques

I pel 15 de desembre, l'entitat proposa una sortida des de Tossa fins a Lloret, en benefici de la Marató de TV3.

Radar meteorològic del Puig d'Arques

Darreres Notícies

El Centre Excursionista de Lloret ha programat una sortida aquest diumenge al matí per veure el radar meteorològic del Puig d’Arques i visitar, també, el Puig de les Gavarres. Es tracta d’una ruta pel sostre comarcal del Baix Empordà, en què els participants podran gaudir de vistes privilegiades.

El president del Centre Excursionista de Lloret, Marco Ramírez, explica que és un recorregut d’uns 18 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de més de 500 metres, que es completarà en un temps aproximat de 7 hores. Assegura, a més, que “gaudirem d’unes bones vistes si la meteorologia ho permet”.

I pel 15 de desembre, l’entitat proposa una sortida des de Tossa fins a Lloret, passant pels camins de ronda. Serà una excursió en benefici de La Marató de TV3. Els interessats en participar ja poden apuntar-se a través del web de l’entitat, a www.celloret.cat. El preu de les inscripcions és de 10 euros, que aniran destinats de manera íntegra a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries. El cost del desplaçament en autocar fins a Tossa i de l’assegurança anirà a càrrec del centre excursionista.

spot_img

El + Vist