8.7 C
Lloret de Mar
Accés a l'hospital sociosanitari

El centre sociosanitari de Lloret de Mar registra la tercera defunció per coronavirus

Ara mateix hi ha 42 pacients positius per coronavirus en aquest equipament.

Accés a l'hospital sociosanitari

Darreres Notícies

El centre sociosanitari de Lloret ha registrat la tercera defunció per la Covid-19. Ara mateix hi ha 42 pacients positius per coronavirus en aquest equipament.

Són dades que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), que afegeix que el nombre total de pacients ingressats als hospitals de la Corporació per Covid-19 és de 33 persones fins aquest dimecres.

A l’Hospital de Calella hi ha un total de 18 pacients ingressats per la Covid-19. Ahir es van registrar una nova alta i una nova defunció. A l’Hospital de Blanes hi ha un total de 15 pacients ingressats per coronavirus, on s’ha produït una nova alta. El nombre de professionals sanitaris positius dels diferents centres de la CSMS és de 23.

En relació a la situació al conjunt de centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Girona i dels professionals afectats, el nombre de persones ingressades en estat greu és de 59. El total de persones hospitalitzades és de 493. Els professionals sanitaris confirmats per coronavirus és de 283.

spot_img

El + Vist