2.3 C
Lloret de Mar

El club d’atletisme Lloret-La Selva guanya l’OncoMarató

Es tractava d’una cita solidària, celebrada aquest cap de setmana a Calonge i Sant Antoni, per recaptar diners per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

Els participants de l'OncoMarató, del club d'atletisme Lloret-La Selva
Els participants de l'OncoMarató, del club d'atletisme Lloret-La Selva

Darreres Notícies

El Club Atletisme Lloret–La Selva ha estat el guanyador de l’OncoMarató, celebrada aquest cap de setmana al municipi de Calonge i Sant Antoni. Es tractava d’una cita solidària, per recaptar diners per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

servicios profesionales jimenez

El recorregut era de 42 quilòmetres, per relleus, amb equips de vuit corredors cadascun. Els del Lloret – La Selva van ser els més ràpids i van vèncer amb un temps de 3 hores i 12 minuts.

onco 2 1

Un dels participants de l’entitat lloretenca va ser Joan Bernat. Destaca que “tot i que el més important no era el resultat, sinó recaptar diners per millorar la vida dels malalts de càncer, vam fer la primera posició, amb un temps de 3 hores i 12 minuts”.

Bernat explica que “els trams eren recorreguts circulars, d’entre 6 i 7 quilòmetres, que combinàvem asfalt, corriols, trams de pista, escales i platja, era molt diferent i divertit”.

A banda de Joan Bernat, l’equip del Lloret – La Selva va estar format per Ignasi Gironès, Carlos Casero, Pere Boades, Àlex Bertran, Jonathan Romeo, Joan Dieste i Gerard López.

spot_img

El + Vist