22.6 C
Lloret de Mar
Les jugadores de l'Atlètic Club Lloret

El Club de Futbol Lloret i l’Atlètic Club Lloret obren les portes al futbol femení

Les dues entitats organitzen les pròximes setmanes entrenaments oberts a totes les nenes que vulguin practicar futbol.

Les jugadores de l'Atlètic Club Lloret

Darreres Notícies

Els equips de futbol de Lloret de Mar obren les portes per a crear equips femenins de cara a la pròxima temporada. Aquestes setmanes, dues entitats de la vila com el Club de Futbol Lloret i l’Atlètic Club Lloret oferiran sessions gratuïtes perquè les nenes que ho vulguin puguin provar i, en cas que els hi agradi, inscriure’s. Els interessats, han de posar-se en contacte amb els seus responsables.

En el cas de l’Atlètic Club, la intenció és passar d’un a tres equips. Els entrenaments que proposen seran a partir d’aquesta setmana cada dijous, a dos quarts de cinc de la tarda, i divendres, a les vuit, al Camp del Molí, tal com ha explicat el coordinador del club, Carles Barrera.

“Volem créixer i potenciar el futbol femení i tenir més equips la propera temporada”

Carles Barrera

Pel que fa al Club de Futbol Lloret, començarà les portes obertes pel futbol femení el dilluns 29 de maig, a partir d’un quart de sis de la tarda, al Camp Municipal d’Esports. Ho ha explicat el coordinador de l’entitat, Sergi Salas.

“La nostra intenció és poder crear un equip femení, farem entrenaments gratuïts durant el mes de juny”

Sergi Salas

Des de la Federació Catalana de Futbol continuen potenciant la pràctica d’aquest esport entre les nenes i, per facilitar-ho, van canviar la normativa des d’aquesta temporada. Aquest és el primer any en què les noies poden jugar amb nois en qualsevol etapa de futbol base. Abans, només ho podien fer fins a l’edat d’infantil.

spot_img

El + Vist