10.7 C
Lloret de Mar

El Club de Tennis Lloret es juga l’accés a les semifinals a la Lliga Catalana

L’entitat va superar aquest passat cap de setmana el Cercle Sabadellès 1856, en un partit molt disputat que es va haver de decidir en els dobles de desempat.

Jugadors del Club de Tennis Lloret.
Jugadors del Club de Tennis Lloret.

Darreres Notícies

El Club Tennis Lloret ha iniciat amb bon peu la defensa del títol de la Lliga Catalana de Primera Divisió. L’entitat lloretenca va superar aquest passat cap de setmana el Cercle Sabadellès 1856, en un partit molt disputat que es va haver de decidir en els dobles de desempat.

servicios profesionales jimenez

Ara, el conjunt lloretenc es jugarà l’accés a les semifinals. Serà aquest cap de setmana, a Lloret, davant del Reus. En el cas de poder arribar a les semifinals, es podrien enfrontar al considerat millor equip de Catalunya, com és el Reial Club Tennis Barcelona.

El director del Club Tennis Lloret, Christian Martínez, exposa que ha estat una “victòria molt treballada davant d’un club de molta tradició tenística com el Cercle Sabadellés 1865, ara el pròxim dissabte ens jugarem l’accés a les semifinals”.

L’equip del Club Tennis Lloret està format per Martí Sais, Víctor Aimejeiras, Christian Martínez i Isaac Lloveras. Des de l’entitat valoren de manera molt positiva el fet de poder competir en una lliga de prestigi entre les competicions catalanes

spot_img

El + Vist