Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Josep Puigbó

El Club d’Economia organitza un debat electoral moderat pel periodista Josep Puigbo

Obert al públic, començarà a les 18 hores a la Sala Palas Atenea de l'Hotel Guitart i hi participaran les set formacions que van obtenir representació el 2015.

Josep Puigbó

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

El Club d’Economia organitza un debat electoral aquesta tarda. La previsió és que hi participin les set formacions que a les últimes eleccions municipals van obtenir representació.

Així doncs, hi participaran Jaume Dulsat, de Junts per Lloret; Lara Torres, del PSC; Jordi Orobitg, d’ERC; Miguel Gracia, de Lloret En Comú; Jordi Hernández, de Ciutadans; Paulino Gracia, de Som Alternativa; i Miguel Moreno, del PP.

És el segon cop que des del Club d’Economia organitzen un debat electoral abans dels comicis municipals. La presidenta, Cristina Cabañas, argumenta que són unes eleccions que interessen molt a la població.

El debat, moderat pel periodista Josep Puigbó, es dividirà en tres grans blocs que es consideren fonamentals per al futur de Lloret: turisme; infraestructures, equipaments i esports; i polítiques socials. Cal remarcar que l’acte estarà obert al públic.

El debat començarà a les sis de la tarda, a la Sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.