10.2 C
Lloret de Mar
Participants del Club Esportiu Lloret Aigües Obertes

El Club Esportiu Lloret Aigües Obertes participa aquest dissabte a l’Oncoswim

Es tracta d’una travessa solidària amb el càncer de mama de 30 quilòmetres nedant, des de l’Estartit fins a Calella de Palafrugell.

Participants del Club Esportiu Lloret Aigües Obertes

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana se celebra l’Oncoswim, amb la participació del Club Esportiu Lloret Aigües Obertes. Es tracta d’una travessa solidària amb el càncer de mama de 30 quilòmetres nedant, en un recorregut que començarà a l’Estartit i acabarà a Calella de Palafrugell.  

Cartell de l’esdeveniment (Oncoswim)

És la cinquena edició de la cita, que té per objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer que és molt agressiu i que afecta sobretot dones joves. El Club Esportiu Aigües Obertes no s’ha volgut perdre l’esdeveniment. Escoltem la presidenta de l’entitat, Dolors Portavella, ha explicat que han format “un equip de cinc esportistes, que nedaran per relleus” i ha destacat el rerefons solidari de l’esdeveniment.

“Nosaltres sempre estem nedant, però ara ho farem per una bona causa, ens fa molta il·lusió”.

Dolors Portavella

La cinquena edició de l’Oncoswim se celebrarà aquest dissabte, a partir de les 7h, amb l’organització de la Fundació Oncolliga Girona, amb el suport del Club Natació Radikal Swim. 

spot_img

El + Vist