19 C
Lloret de Mar
Una lluita de Sambo (Club Esportiu Nova Unió)

El Club Esportiu Nova Unió s’especialitza en el Sambo i el Grappling

El club ha programat un 'Training Camp' aquest cap de setmana, en què es combinaran entrenaments amb combats, al Pavelló del Pompeu Fabra.

Una lluita de Sambo (Club Esportiu Nova Unió)

Darreres Notícies

El Club Esportiu Nova Unió s’ha reinventat i comença la nova temporada centrant-se en el Sambo i el Grappling i deixant de banda, per ara, el judo. Aquest cap de setmana mateix organitza un Training Camp, és a dir, un campus de pretemporada, que durant dos dies aplegarà uns 150 esportistes al Pavelló del Pompeu Fabra.

El Club Judo Nova Unió va haver de tancar les portes al gener arran de la pandèmia i ara ha decidit apostar per aquestes dues altres disciplines sota el nom de Club Esportiu Nova Unió. El president, Marc Dailos, ressalta que el Sambo s’inclourà a les properes Olimpíades i, per tant, els membres del club intentaran tenir opcions de competir-hi.

“Als propers Jocs, el Sambo serà esport olímpic i, pels resultats estatals que estan tenint, tenen més possibilitats d’entrar en una selecció espanyola que en judo”

Marc Dailos

Marc Dailos matisa que el Sambo i el Grappling s’assemblen molt al Judo. De fet, afirma que les tres arts marcials només es diferencien en la manera de puntuar a les competicions.

“Tots són jocs de lluita on no està permès donar cops de puny ni amb els peus, però l’única diferència és la manera de puntuar”

Marc Dailos

Pel que fa al campus d’aquest cap de setmana, al llarg de dos dies, es podrà participar en entrenaments de Sambo i Grappling. L’activitat s’adreça als majors de 12 anys i ja hi ha confirmada la presència de clubs de França, Bèlgica, Suïssa i d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol.

La cita comptarà amb entrenaments de tècnica i combats, sessions de condició física i tallers per a entrenadors. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer de manera online, al web Ja.cat. Els preus van dels 5 als 20 euros. La cita és el 4 i 5 de setembre al Pavelló del Pompeu Fabra. Per a més informació, cal trucar al 691 837 081.

spot_img

El + Vist