31.5 C
Lloret de Mar
Un equip de futbol base (CF Lloret)

El Club Futbol Lloret celebra una festa per al futbol base, en el marc del Centenari

Serà aquest diumenge al matí al Camp Municipal d'Esports, on hi haurà esmorzar i diferents activitats.

Un equip de futbol base (CF Lloret)

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret celebra aquest diumenge la Festa del Futbol Base, emmarcada dins dels actes de la celebració del Centenari de l’entitat. Es tracta d’una jornada adreçada als nens i nenes de les categories de base del club, en què hi haurà un esmorzar i diferents activitats.

Els participants del club podran gaudir, entre altres propostes, d’exhibicions free style o d’un futbolí humà, a més de música en directe amb un dj. A més, al final de la festa, s’entregaran els diplomes a tots els jugadors. Ho ha explicat el president del Club de Futbol Lloret, Eduard Coloma.  

“Començarem amb un esmorzar i després tindrem diverses activitats, i al final lliurarem els diplomes als jugadors i jugadores que han estat amb nosaltres en aquest any tan emblemàtic”

Eduard Coloma

El Club de Futbol Lloret ha arribat a l’any del Centenari amb gairebé 300 jugadors en etapa de futbol base, en una temporada en què han pogut celebrar dos ascensos. Més enllà dels resultats, Eduard Coloma assegura que es mereixen aquesta festa i destaca que “són un orgull pel club”.

“S’ho mereixen, els petits i també els més grans, son un orgull pel club”

Eduard Coloma

La Festa del futbol base del Club de Futbol Lloret és aquest diumenge al matí, a partir de les deu, al Camp Municipal d’Esports. 

spot_img

El + Vist