7 C
Lloret de Mar

El Club Futbol Lloret, sorprès perquè l’Atlètic Club Lloret recull firmes perquè “marxin” del Molí

En un comunicat, el CF Lloret exposa que la recollida de firmes podria representar “un perjudici per altres infants i famílies del municipi”.

Un entrenament al camp del Molí (Club Futbol Lloret)
Un entrenament al camp del Molí (Club Futbol Lloret)

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret lamenta que l’Atlètic Club Lloret hagi presentat una recollida de firmes per fer que els seus equips “marxin” del Camp del Molí. A través d’un comunicat, des de l’entitat han explicat que han estat coneixedors d’aquesta iniciativa i es mostren sorpresos per aquest fet.

El president del Lloret, Eduard Coloma, remarca que és la primera vegada que passa una cosa així.

“És el primer cop que un club recull signatures perquè un altre club marxi d’unes instal·lacions esportives”

Eduard Coloma

En el comunicat, l’entitat lloretenca exposa que la recollida de firmes podria representar “un perjudici per altres infants i famílies del municipi”. Davant d’aquesta situació que consideren de “crispació generada per l’Atlètic Club”, han presentat aquest escrit, amb l’objectiu de “sortir en defensa” dels seus jugadors, familiars i socis.

“El Club Futbol Lloret defensarà fins a l’últim moment la garantia de la pràctica de l’esport en qualitat i segons les bases de l’Ajuntament”

Eduard Coloma

Recordem que la polèmica ve generada per la disconformitat de l’Atlètic Club Lloret, una nova entitat de futbol de la vila, pel que fa al repartiment d’espais i hores en els camps de futbol que ha fet l’Ajuntament. Demanen més espais i consideren insuficients les hores que tenen assignades al Camp del Molí. En aquest sentit, el president del Lloret recorda que el Club Futbol Lloret va renunciar a algunes de les hores que tenia adjudicades al camp del Molí per alleujar la pressió a l’Ajuntament.

“El Club Futbol Lloret tenia més hores al Molí i, per tal d’alliberar la pressió a l’Ajuntament, les vam cedir”

Eduard Coloma

Dies enrere, l’Atlètic Club Lloret també va demanar poder entrenar en les Pistes d’Atletisme, davant de la negativa del consistori. Una negativa que va anar acompanyada també d’un altre comunicat públic de les dues entitats que fan ús d’aquesta instal·lació. Són el Lloret – La Selva i La Sansi, que es posicionen en contra de fer ús de les Pistes per a la pràctica del futbol, especialment per motius de seguretat.

Davant daquest comunicat, l’Atlètic ha volgut dir la seva i s’ha remès “a les bases reguladores dels espais municipals aprovades per JGL de l’Ajuntament, que estableixen que els entrenaments han de ser de dos dies per futbol7 i infantil inclosos”. Assegura que el CF Lloret “hi entrenen tres dies” i consideren que “si es fan complir les bases, hi ha espai per a tothom”.

spot_img

El + Vist