16.8 C
Lloret de Mar

El Club Futbol Sala Lloret comença els entrenaments amb un total de nou equips

La màxima novetat és que l'entitat recupera el nom inicial i deixa de dir-se Club Unió Futbol Sala Lloret.

Tots els jugadors de l'entitat
Tots els jugadors de l'entitat

Darreres Notícies

Aquesta setmana han començat els entrenaments de les diferents categories del Club Futbol Sala Lloret. L’entitat ha tornat a la feina per afrontar una nova temporada en què comptaran amb nou equips: sis de la base i tres sènior.

La màxima novetat és que l’entitat recupera el nom inicial i deixa de dir-se Club Unió Futbol Sala Lloret. El president, Josep Maria Ribera, ha argumentat que aquest nom el van posar quan es van unir els dos clubs de futbol sala de Lloret, però ara que s’han tornat a separar -hi ha el Lloret Esportiu Futbol Sala-, no tenia sentit mantenir-lo.

Pel que fa al primer equip, encara s’està treballant en la confecció de la plantilla. Al capdavant hi haurà, per segona temporada, l’entrenador Joaquin Hernández, que tornarà a treballar amb l’objectiu de consolidar la categoria i, si es pot, assolir l’ascens.

L’inici de la competició oficial, a la Divisió d’Honor Catalana, per l’equip sènior serà el 5 d’octubre. Josep Maria Ribera lamenta que l’inici de temporada sempre és difícil a Lloret, perquè molts jugadors comencen a entrenar més tard del que és habitual, ja sigui perquè treballen o perquè fan vacances. L’equip debutarà a casa davant del Castellar.

spot_img

El + Vist