17.9 C
Lloret de Mar

El Club Hoquei Lloret ofereix entrenaments de base gratuïts setembre i octubre

L'entitat obre la porta a tots els infants perquè provin aquest esport i, si els agrada, es quedin al club.

Els infants de la base (Club Hoquei Lloret)
Els infants de la base (Club Hoquei Lloret)

Darreres Notícies

El Club Hoquei Lloret obre les portes a tots els infants de la vila perquè coneguin l’esport de l’hoquei patins. L’entitat, al llarg dels mesos de setembre i octubre, oferirà entrenaments gratuïts.

servicios profesionales jimenez

D’aquesta manera, tots aquells que mai s’hagin posat uns patins o no coneguin com es fa servir l’estic, podran iniciar-se amb sessions dirigides pels tècnics de l’entitat. És una proposta adreçada a totes les edats de base.

Jordi Bragulat, membre de l’àrea esportiva del Club Hoquei Lloret, explica que la intenció es que l’esport de l’hoquei patins pugui arribar a tots els nens i nenes. A més, assenyala que l’entitat proporcionarà tot el material necessari als participants perquè puguin dur a terme les sessions.

“Des del Club Hoquei Lloret volem fer arribar aquest esport a la mainada de Lloret, per això, els mesos de setembre i octubre qui vulgui podrà venir a provar gratis l’hoquei”

Jordi Bragulat

Tothom que vulgui participar, pot demanar informació els dimarts, de dos quarts de sis a set de la tarda, o els divendres, de sis a dos quarts de vuit, al Pavelló Municipal d’Esports. A més, també es pot contactar amb el club a través de les seves xarxes socials. 

spot_img

El + Vist