29.9 C
Lloret de Mar
Els jugadors de la passada temporada del CH Lloret

El Club Hoquei Lloret vol que l’OK Lliga tingui un format de competició de dos grups de vuit equips

Aquesta tarda (19.30 h), se celebra una reunió entre els clubs per decidir per quin format de lliga volen apostar.

Els jugadors de la passada temporada del CH Lloret

Darreres Notícies

L’Associació de Clubs d’Hoquei sobre Patins votarà aquesta tarda el sistema de competició que volen per la pròxima temporada a l’OK Lliga. Entres les dinou entitats integrants, hi ha el Club Hoquei Lloret, que aposta per un format de dos grups de vuit equips, amb un play-off final pel títol i pel descens.

El president, Josua Pérez, reconeix que a tothom li agradaria poder fer una lliga amb un únic grup de setze equips, però creu que cal preveure un possible rebrot del coronavirus. Per tant, consideren que “l’opció més viable i econòmica és fer dos grups de vuit i un play-off final”, un format que suposaria menys càrrega de partits.

Sobre la taula hi ha tres propostes pel que fa al format del pròxim curs: una lliga amb dos grups, que és l’opció que sembla que agrada més, un únic grup de setze equips amb play-off o un únic grup de setze equips però sense cap play-off al final.

La reunió dels clubs se celebrarà aquesta tarda a partir de les 19.30 h. El sistema de competició escollit es proposarà a la Federació Espanyola de Patinatge, per tal que sigui ratificat en l’assemblea prevista pel 18 de juliol.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img