18.1 C
Lloret de Mar
Torneig Memorial Sensei Fusano, amb la piscina plena de participants.

El Club Natació Lloret assoleix quatre podis en el Trofeu Fusano

La prova s'ha celebrat aquest dissabte a la Piscina de Lloret amb 500 participants d’arreu de la demarcació de Girona i d’Osona.

Torneig Memorial Sensei Fusano, amb la piscina plena de participants.

Darreres Notícies

Quatre nedadors del Club Natació Lloret van aconseguir pujar al podi en el Trofeu Memorial Sensei Fusano, que també era la quarta etapa del Circuit Girosona.

La prova, celebrada a la Piscina de Lloret, va comptar amb 500 participants, en les categories infantil, júnior i absolut, amb equips d’arreu de la demarcació de Girona i de la comarca d’Osona.

Torneig Memorial Sensei Fusano

Per part local, Valeria Zinchenko va assolir un podi en la modalitat de braça, de la mateixa manera que Ruth Ruiz. A més, Jaume Pardo, en els 200 metres papallona, i Joan Arredondo, en els 400 estils, també van obtenir medalla.

L’entrenador, Joan Parra, valora la celebració del trofeu de manera molt positiva.  

“Vam tenir una molt bona participació, a Lloret tenim una piscina molt ràpida i, a més, aquest circuit és un dels més potents de Catalunya”

Joan Parra

Deu nedadors del club van participar aquest cap de setmana en la Final per delegacions de Catalunya, representant la selecció de Girosona, en les etapes benjamí, aleví i infantil.

“Des de la primera prova fins a l’última va ser molt disputat amb la selecció del Baix Llobregat”

Joan Parra

Van protagonitzar una gran actuació en totes les proves i van acabar segons, per darrere de la selecció del Baix Llobregat, amb qui van estar lluitant al llarg de tota la jornada.

Torneig Memorial Sensei Fusano
Els participants de la Final

L’entitat ja pensa en les pròximes cites. A finals de maig, participaran amb Valeria Zinchenko en el Ciutat de Barcelona, el trofeu més important d’Espanya. A més, al juny, hi haurà l’última etapa del Circuit Girosona, a les instal·lacions del GEiEG.

spot_img

El + Vist