13.6 C
Lloret de Mar
Yasuji Fusano

El Club Natació Lloret crea un llibre virtual per recordar Yasuji Fusano

La iniciativa té per objectiu recopilar records, vivències i anècdotes al voltant de la figura del nedador.

Yasuji Fusano

Darreres Notícies

El Club Natació Lloret ha creat un llibre virtual per homenatjar Yasuji Fusano, que el passat mes de març va morir a causa del coronavirus. Recordem que va ser un dels fundadors de l’entitat i un dels impulsors de la Piscina Municipal.

Com que la situació actual impedeix realitzar esdeveniments multitudinaris, l’entitat haurà d’esperar per fer-li un homenatge. És per aquest motiu que, mentrestant, ha impulsat la iniciativa titulada “Yasuji Fusano, una vida de passió per l’aigua”. Tothom que ho vulgui, podrà escriure anècdotes, vivències i moments especials que hagin compartit amb el nedador, tal com ha explicat la presidenta del Club Natació Lloret, Olga Valls.

La presidenta ha remarcat que la iniciativa “no consisteix en escriure missatges de condol”, sinó que es demanen records de Fusano perquè tothom pugui conèixer com era. Els interessats en participar han d’entrar al web del Club Natació Lloret, on hi ha publicat un enllaç directe al llibre virtual.

Yasuji Fusano en el carril número 5, dedicat al mateix nedador

Yasuji Fusano va morir el passat mes de març, amb 79 anys, a causa del coronavirus. Sempre es va mostrar com un enamorat de Lloret, on hi va arribar fa més de 50 anys. La seva dedicació i passió pel món de la natació el van convertir en una llegenda del Club Natació Lloret i de l’esport local. L’any passat, l’Ajuntament i la Piscina van decidir retre-li homenatge posant el seu nom al carril número 5, el més ràpid, que porta el nom de Yasuji Fusano.

spot_img

El + Vist