7.3 C
Lloret de Mar

El Club Rem Hotelers promociona el rem entre l’alumnat de l’Institut Escola de Lloret

L’objectiu principal és donar a conèixer el rem i aconseguir que els més joves s’interessin per la pràctica d’aquest esport.

Una sessió a l'Institut Escola (Club Rem Hotelers)
Una sessió a l'Institut Escola (Club Rem Hotelers)

Darreres Notícies

El Club Rem Hotelers i l’Institut Escola de Lloret han arribat a un acord per fomentar la pràctica del rem entre els alumnes del centre educatiu. Es fa través de sessions en l’àrea d’educació física, en els cursos de primer a quart d’ESO.

servicios profesionales jimenez

L’objectiu principal és donar a conèixer el rem i aconseguir que els més joves s’interessin per la pràctica d’aquest esport. L’entrenador del Club Rem Hotelers, Francesc Mas, explica que les classes tenen una part teòrica i una de pràctica, en la que fan una prova de relleus amb l’ergòmetre.

“Expliquem què és el rem i la seva tradició i també fem una part física amb el rem ergòmetre”

Francesc Mas
Francesc Mas, en una de les sessions (Club Rem Hotelers)
Francesc Mas, en una de les sessions (Club Rem Hotelers)

Francesc Mas considera que cada vegada es fa més difícil trobar joves que vulguin practicar el rem i creu que és una bona iniciativa promocionar l’esport en els centres educatius.

“Hem arribat a un punt en el rem lloretenc que costa molt que la gent vingui, i vam pensar que seria molt bona opció acostar nosaltres l’esport als joves”

Francesc Mas
Una de les sessions pràctiques amb els ergòmetres (Club Rem Hotelers)
Una de les sessions pràctiques amb els ergòmetres (Club Rem Hotelers)

Els interessats en participar amb el Club Rem Hotelers poden contactar amb l’entitat a través de Facebook o Instagram, o per correu electrònic a [email protected]. Els entrenaments que fa l’entitat es realitzen els dimarts i els dijous, a l’Institut Escola, a tres quarts de sis de la tarda.

spot_img

El + Vist