4.9 C
Lloret de Mar

El Club Rem Santa Cristina guanya el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani

El podi de la competició va ser lloretenc, amb el primer lloc de Santa Cristina i la tercera posició del Club Rem Hotelers.

L'equip Absolut masculí del Club Rem Santa Cristina.
L'equip Absolut masculí del Club Rem Santa Cristina.

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina es proclama campió de Catalunya de Llaüt Mediterrani amb l’equip Absolut masculí. Els lloretencs es van imposar per davant del Club Nàutic Flix, amb un temps de 6 minuts i 13 segons. El podi el va completar el Club Rem Hotelers, que va ser tercer, amb un temps de 6 minuts i 33 segons.

Club Rem Pescadors
Club Rem Hotelers

La presidenta de Santa Cristina, Anna Rosa Bou, es mostra molt satisfeta amb la victòria i amb el “podi lloretenc”. Les valoracions des del Club Rem Hotelers també són molt positives. L’entrenador, Francesc Mas, que explica que “va ser una final molt dura”.

Els dos clubs lloretencs
Els dos clubs lloretencs

La competició, celebrada aquest diumenge a Banyoles, també va comptar amb altres resultats destacats pels equips lloretencs. En el cas de Santa Cristina, van ser segons amb el conjunt Juvenil i van acabar quarts amb el Veterà femení, a més d’assolir un segon lloc en la Final B amb l’equip Veterà masculí. Pel que fa a Hotelers, també van obtenir un quart lloc amb l’Absolut femení.

spot_img

El + Vist