6.9 C
Lloret de Mar

El Club Rem Santa Cristina guanya el Memorial Marc Iborra

La cita també va comptar amb la participació del Club Rem Hotelers, que va obtenir un quart i un vuitè lloc en la categoria sènior masculí.

Els membre del Club Rem Santa Cristina amb la bandera de la victòria
Els membre del Club Rem Santa Cristina amb la bandera de la victòria

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina es va proclamar campió del Memorial Marc Iborra, celebrat aquest dissabte a Badalona. Era la primera regata de la temporada, en la modalitat de batel, i l’entitat va participar amb tres equips: dos sèniors masculins i un sènior femení.

servicios profesionales jimenez

A banda de la primera posició en sènior masculí, l’altra embarcació d’homes va obtenir el cinquè lloc. Pel que fa al sènior femení, les vogadores van acabar terceres. La presidenta de l’entitat, Anna Rosa Bou, assenyala que estan “molt contents de tornar i d’obtenir uns bons resultats, teníem ganes de retrobar-nos i poder competir”.

El Club Rem Hotelers en el Memorial Marc Iborra
El Club Rem Hotelers en el Memorial Marc Iborra.

També hi va participar el Club Rem Hotelers, que va presentar dues tripulacions de categoria sènior masculí, amb una quarta i una vuitena posició. El seu entrenador, Francesc Mas, explica que “no ens esperàvem fa sis mesos acabar la regata amb dues tripulacions, per nosaltres ha estat com una victòria”.

Ara, les dues entitats es preparen per afrontar el Campionat de Catalunya, que se celebrarà el cap de setmana del 27 i 28 de març a Castelldefels.

spot_img

El + Vist