22.4 C
Lloret de Mar
Els MCLAN, al concert d'aquest dimecres a la platja de Fenals.

El concert solidari dels MCLAN recapta més de 3.000 euros per a Xatrac

L'associació ambiental farà servir aquests diners per seguir finançant el casal, les estades mariners per a joves i les sortides que fan al llarg de l'any.

Els MCLAN, al concert d'aquest dimecres a la platja de Fenals.

Darreres Notícies

El concert dels MCLAN, celebrat ahir a la nit a Lloret, ha pogut recaptar més de 3.000 euros destinats a l’associació ambiental Xatrac, que té la seu a la Casa del Mar. La vetllada va ser tot un èxit, amb totes les entrades venudes i amb aquest esperit solidari.

L’actuació de la reconeguda banda ha estat una prèvia de luxe del Festival Som de Mar, que es durà a terme a Lloret aquest pròxim mes d’agost. El seu director, Carles Gilibets, ho qualifica de “regal” pel concert dels MCLAN i l’acció solidària amb Xatrac.

El públic, entregat a les cançons dels MCLAN.
El públic, entregat a les cançons dels MCLAN.

Amb aquests més de 3.000 euros recaptats, Xatrac podrà seguir finançant totes les activitats que fa al llarg de l’any. A l’estiu, l’associació ofereix diverses propostes familiars, a més del Casal del Mar i les Estades Marines per a joves. A més, la resta de mesos, també organitzen sortides escolars i altres projectes de conscienciació i divulgació científica, especialment en la protecció del medi ambient i l’ecosistema marí.

Els representants de l'Ajuntament, del Som de Mar i de Xatrac, hores abans del concert.
Els representants de l’Ajuntament, del Som de Mar i de Xatrac, hores abans del concert.

Carolina Rodríguez, coordinadora d’activitats i tresorera de Xatrac, assenyala que han rebut la donació amb els “braços oberts” i reconeix que els ajudarà molt per a seguir endavant amb les seves accions.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que el concert -organitzat per l’Ajuntament, amb la col·laboració del festival- “és una de les accions emmarcades dins de la Festa Major, a la qual hem pogut donar aquesta consonància amb el festival Som de Mar”.

El concert dels MCLAN es va celebrar ahir a la nit a la sorra, a la Punta de Garbí, a Fenals, amb més de 400 persones de públic.

spot_img

El + Vist