24.8 C
Lloret de Mar
La presentació de la Lloretrail s'ha fet aquest matí

El confinament comarcal no afecta la Lloretrail perquè és una cursa federativa

La prova de muntanya es podrà disputar aquest diumenge tal com estava previst i els participants de fora de La Selva tindran una llicència de dia que els permetrà poder-se desplaçar.

La presentació de la Lloretrail s'ha fet aquest matí

Darreres Notícies

La Lloretrail es podrà dur a terme aquest diumenge tal com estava previst, malgrat que demà tornem al confinament comarcal. La segona edició de la cursa de muntanya es podrà disputar perquè està reconeguda per la Federació Catalana d’Atletisme i les restriccions de mobilitat no afectaran l’esport federat.

“És una cursa federativa i cada corredor tindrà una llicència de dia que li permetrà poder desplaçar-se”

José Luís Blanco

El president de La Sansi, José Luís Blanco, que celebra que s’hagin esgotat el miler de dorsals disponibles.

“Contents perquè hem esgotat tots els dorsals, la gent està responent i tenim moltes ganes que arribi diumenge”

José Luís Blanco

En aquesta edició, hi haurà la participació destacada de Sheila Avilés, una de les millors corredores de muntanya del món que l’any passat no va poder participar-hi perquè estava lesionada, i d’Àlex Roca, l’atleta que corre amb una paràlisi cerebral que li provoca un 76% de discapacitat física i que ja va ser al control que La Sansi va organitzar a Lloret fa unes setmanes. A més, repetirà a la cita l’atleta olímpic de Lloret de Mar Àngel Mullera.

Àngel Mullera a la presentació de la Lloretrail
Àngel Mullera a la presentació de la Lloretrail

Recordem que les sortides seran esglaonades a partir de les nou del matí, de quatre en quatre, amb 100 corredors cada 15 minuts, que estaran separats entre ells per dos metres.

spot_img

El + Vist