14.6 C
Lloret de Mar

El Convention Bureau crea un nou paquet per fomentar els casaments a Lloret

És l'anomenat 'Lloret de Mar, Weddings', que mostra els diversos motius pels quals és una bona destinació per casar-se.

Un casament a Lloret (Cala Gran)
Un casament a Lloret (Cala Gran)

Darreres Notícies

Tot i que ara mateix toca estar ben atents a com evoluciona la pandèmia i tenim el món mig parat, cal seguir treballant pensant en el futur. Per això el Lloret Convention Bureau (LLCB) no s’atura i ha creat un nou producte.

És l’anomenat Lloret de Mar, Weddings i pretén convidar els nuvis a celebrar el seu casament a la destinació. El municipi posa totes les facilitats i ofereix deu motius pels quals és un bon indret per casar-se: la ubicació estratègica, la climatologia, els hotels i espais singulars únics, una gran oferta gastronòmica, les platges, l’important llegat indià, l’hospitalitat i benvinguda que es fa als visitants, els serveis especialitzats en casaments i celebracions socials, l’àmplia oferta d’activitats i la gran capacitat hotelera.

Ara mateix, l’organització d’esdeveniments no està permesa a Catalunya, però Montse Belisario creu que no poden quedar-se aturats i cal seguir treballant de valent per quan es pugui reprendre l’activitat.

De cara al futur, la responsable del LLCB reconeix que caldrà tenir en compte que molts congressos voldran mantenir el format virtual que és tan necessari avui en dia, però creu que el pes principal tornarà a ser el presencial i, per tant, cal estar preparats per quan es puguin tornar a organitzar esdeveniments.

spot_img

El + Vist