8.4 C
Lloret de Mar
Els drons van escriure el nom de Lloret al cel el passat divendres.

El festival de drons es duu a terme cada divendres a la nit fins al setembre

Els espectadors poden gaudir d’una coreografia conjunta de drons, acompanyada de música, la llum dels quals es reflecteix a la platja i al mar.

Els drons van escriure el nom de Lloret al cel el passat divendres.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha estrenat el Drone Festival, un espectacle innovador de llum amb tecnologia dron. Es tracta d’una proposta única, impulsada per l’Ajuntament, que es durà a terme cada divendres a la nit fins al mes de setembre, a la platja gran.

Els espectadors poden gaudir d’una coreografia conjunta de drons, acompanyada de música. El passat divendres es va oferir l’espectacle “Àtom”, amb un relat sobre la creació de la matèria, amb figures al cel de Lloret, a prop de 100 metres d’altura.

Fran Arnau, representant de l’empresa que ofereix l’espectacle, Flock Drone Art, assenyala que “la platja de Lloret és l’espai idoni, un marc incomparable per les vistes i el reflex dels drons al mar“.

D’aquesta manera, Lloret es converteix en l’escenari del primer espectacle de drons amb caràcter permanent i format de festival.

Es presenta com un nou concepte, amb una proposta avantguardista i respectuosa amb el medi ambient, ja que no genera residus. L’esdeveniment -que ja superat els problemes tècnics del primer dia- pretén complementar l’oferta d’oci i cultura de la destinació.

spot_img

El + Vist