13.7 C
Lloret de Mar
L'avinguda Vila de Blanes, a l'alçada de Fenals

El Govern català estudiarà les alternatives per millorar la mobilitat entre Lloret, Blanes i Tordera

A través de Ferrocarrils de la Generalitat, el Govern ha licitat la redacció d'un estudi per millorar la mobilitat del corredor entre la Selva marítima i el Maresme.

L'avinguda Vila de Blanes, a l'alçada de Fenals

Darreres Notícies

El Govern català, a través de Ferrocarrils de la Generalitat, ha licitat la redacció de l’estudi per analitzar les diverses alternatives de millora de la mobilitat del corredor entre la Selva marítima i el Maresme, entre els municipis de Tordera, Blanes i Lloret de Mar.

Segons publica l’Agència Catalana de Notícies, l’estudi proposarà millores de diversos modes de transport, amb l’objectiu de reduir el volum de trànsit rodat que circula per les carreteres GI-600 i GI-682. El document analitzarà el conjunt de les infraestructures de transport en relació a la xarxa viària, la xarxa ferroviària i les vies ciclables, així com les propostes de millora en els serveis de transport públic.

En aquest sentit, inclourà la viabilitat d’un tramvia entre Blanes i Lloret de Mar. El document farà una proposta de serveis en funció dels diferents escenaris d’oferta i demanda.

També analitzarà amb detall el volum de gasos hivernacle emesos o estalviats per a l’execució, tenint en compte la construcció de l’obra, el manteniment de la infraestructura, l’operació dels serveis i l’impacte pels canvis de mobilitat de les persones usuàries.

L’estudi, amb un termini de redacció de quatre mesos i mig, ha sortit a licitació per un import de 33.000 euros.

spot_img

El + Vist