14.8 C
Lloret de Mar

El Gran Recapte d’Aliments aquest any serà virtual

La campanya, que és més necessària que mai, es farà del 16 al 21 de novembre.

Cartell del Gran Recapte del 2020
Cartell del Gran Recapte del 2020

Darreres Notícies

El Gran Recapte d’aquest any serà virtual. La campanya durarà una setmana, del 16 al 21 de novembre, i s’ha adaptat al context de pandèmia que vivim.

La presidenta de Càritas al municipi, Lucía Echegoyen, explica que es podrà col·laborar amb la iniciativa de dues maneres: o bé comprant un tiquet directament al supermercat o bé fent una aportació a través d’un codi QR.

En plena pandèmia, es fa una crida especial a la població perquè aquest any és més necessari que mai aconseguir el màxim d’aliments possibles. I és que la crisi del coronavirus ha deixat moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

Ja hem comentat en moltes ocasions que el nombre d’usuaris del Centre de Distribució d’Aliments de Lloret s’ha gairebé doblat des del mes de març. Això fa que facin falta més col·laboradors per ampliar la borsa de voluntaris, sobretot per cobrir els forats quan un dels ajudants habituals falla puntualment.

Pel que fa al Gran Recapte a Lloret, hi haurà voluntaris a la porta de l’Esclat i del Mercadona, però també es podran comprar tiquets solidaris en altres supermercats. Cal tenir en compte que, com sempre, els donatius que es facin a la vila serviran per abastir el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret.

Per més informació sobre el Gran Recapte virtual, que es farà del 16 al 21 de novembre, es pot consultar la pàgina web granrecapteonline.com.

spot_img

El + Vist