8 C
Lloret de Mar

El Gran Recapte de Lloret recull més de 4,5 tones de productes

En total, són 4.649 quilos, als quals cal sumar la tona que van entregar els Moters i també el que s'aconsegueixi amb els donatius econòmics que es faran fins al dia 6.

El Gran Recapte, el cap de setmana passat
El Gran Recapte, el cap de setmana passat

Darreres Notícies

Més de 4,5 tones de productes s’han recollit al Gran Recapte de Lloret. Cal sumar-hi, a més, la tona que van entregar els Moters amb la concentració solidària de diumenge passat i també els diners que s’estan recaptant a diferents supermercats fins dimarts que ve, 6 de desembre.

servicios profesionales jimenez

La presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen, està molt contenta dels 4.649 quilos aconseguits gràcies a la solidaritat de la gent i considera que ha anat molt bé poder recuperar la recollida física d’aliments, després de dos anys de pandèmia.

“Estem molt i molt satisfets, és una recollida que tornava a posar en contacte el ciutadà amb la necessitat a peu de carrer i, realment, el ciutadà ha tornat a respondre”

Lucía Echegoyen
Voluntaris col·laborant amb el Gran Recapte
Voluntaris col·laborant amb el Gran Recapte

A Lloret, es va fer recollida als dos Caprabos, als dos Bon Àrea, a l’Aldi i al Novavenda. A més, encara segueix oberta la campanya virtual de recollida de diners, que estarà activa fins al dia 6. Tot el que s’aconsegueixi recaptar a Lloret, tant de productes com de diners, es destina al Centre de Distribució d’Aliments del municipi.

“Tot el que es recull a Lloret, es reparteix a Lloret; i ja estan començant a repartir coses que s’afegiran, com si diguéssim, de regal, com torró o dolços nadalencs”

Lucía Echegoyen

Aquesta ha estat la 14a edició del Gran Recapte.

spot_img

El + Vist