30.1 C
Lloret de Mar
Ale Albanesi

El jove lloretenc Ale Albanesi, 8è a la segona cursa del Campionat d’Espanya de karting

Amb només 13 anys, el pilot té un futur molt prometedor.

Ale Albanesi

Darreres Notícies

El jove pilot Ale Albanesi, de 13 anys, ha finalitzat en el vuitè lloc de la segona cursa del Campionat d’Espanya de karting. La cita, disputada al circuit de Recas, a Toledo, va comptar amb una actuació destacada del lloretenc.

La cursa es fer en sec, amb jornades assolellades. Tot i que divendres el pilot va estar lluny dels temps capdavanters, va poder millorar els registres en la sessió classificatòria del dissabte, amb un dotzè lloc. Diumenge, va seguir amb la bona progressió i va poder acabar la cursa en una meritòria vuitena posició, a només 5 segons del guanyador. El mateix Ale Albanesi valora de manera positiva el resultat.

Ale Albanesi amb el seu kart

La pròxima cursa serà en la tercera prova del Campionat d’Espanya de karting. Es disputarà al circuit de Chivas, a València, del 7 al 9 de juny.

Ale Albanesi

Recordem que Ale Albanesi és un jove lloretenc amb un futur molt prometedor en el món de l’automobilisme. Va començar a competir amb només 7 anys, en curses socials, fora de cites oficials, i més tard va participar en Campionats de Catalunya i Espanya, on ha pogut aconseguir bons resultats. L’any passat es va estrenar en la categoria júnior i al llarg de les darreres temporades ha anat sumant podis al seu palmarès. A més, el pròxim any té la intenció de fer el salt a la competició amb cotxes.

spot_img

El + Vist