16.5 C
Lloret de Mar

El Karate Do Lloret organitza l’Open Internacional, amb 480 competidors de diferents nacionalitats

Els participants són de totes les edats, des dels 8 anys fins a la categoria sènior.

El pavelló municipal, preparat per l'Open de karate
El pavelló municipal, preparat per l'Open de karate

Darreres Notícies

Des d’avui i fins diumenge, es disputa a Lloret de Mar la segona edició de l’Open Internacional de karate, un esdeveniment d’àmbit internacional que se celebra al pavelló municipal d’esports. La cita, organitzada pel Karate Do Lloret, reuneix 66 equips, amb 480 competidors.

Provenen d’11 països diferents: Espanya, França, Itàlia, Anglaterra, Bèlgica, Holanda, Portugal, Filipines, Marroc, Algèria i Aràbia. Els participants són de totes les edats, des dels 8 anys fins a la categoria sènior. L’organitzador de l’Open, Driss Labiade, president del Karate Do Lloret, explica que hi ha “campions mundials i subcampions olímpics, el nivell és força alt”. Per part de l’entitat lloretenca, hi ha 16 competidors, de diferents edats. La majoria participen per primera vegada en un esdeveniment internacional.

Cartell de l’esdeveniment. (Font: Karate Do Lloret)

Es tracta de la segona edició de l’Open i arriba en un format molt més gran, fins i tot amb àrbitres internacionals. Al llarg de les dues jornades, hi haurà combats i un seminari formatiu. L’esdeveniment, que acaba aquest diumenge, es pot seguir al pavelló municipal d’esports.

spot_img

El + Vist