15.1 C
Lloret de Mar

El llibre de Montphoto es finança a través del portal Verkami

Un any més, l’associació Montphoto demana la col•laboració dels aficionats a la fotografia perquè contribueixin a la publicació del llibre amb les obres finalistes de l’última edició. La iniciativa s’impulsa a través del portal d’internet Verkami i les aportacions econòmiques poden ser variades. En funció del que pagui cadascú obtindrà uns avantatges determinats, segons ha […]

Logotip
Logotip

Darreres Notícies

Un any més, l’associació Montphoto demana la col•laboració dels aficionats a la fotografia perquè contribueixin a la publicació del llibre amb les obres finalistes de l’última edició. La iniciativa s’impulsa a través del portal d’internet Verkami i les aportacions econòmiques poden ser variades. En funció del que pagui cadascú obtindrà uns avantatges determinats, segons ha explicat el president de Montphoto, Paco Membrives.

Les col•laboracions es poden fer fins a l’11 de setembre. El llibre inclou les 107 imatges finalistes a l’última edició del concurs internacional de fotografia de natura. A més, aquest any se centra en la temàtica de fotografia subaquàtica.

D’altra banda, Montphoto ja prepara el festival que farà del 3 al 5 d’octubre. Durant tres dies, el teatre municipal es convertirà en un espai de fotografia de natura, amb conferències, exposicions i tallers relacionats amb la disciplina.

La iniciativa comptarà amb l’assistència de personalitats rellevants en el món de la fotografia, com el director del festival Golden Turtle de Rússia, Alexander Myaskov.

spot_img

El + Vist