12.9 C
Lloret de Mar

El Lloret Convention Bureau promociona la destinació als països nòrdics

Tant el mercat noruec com el suec tenen un pes important a Lloret de Mar en l’àmbit del turisme de reunions.

L'acció promocionals als països nòrdics (LLCB)
L'acció promocionals als països nòrdics (LLCB)

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau (LLCB) ha fet una gira promocional pels països nòrdics. L’esdeveniment estava organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i, per part de Lloret, ha comptat, també, amb la participació d’Evenia Hotels i Hotel L’Azure.

servicios profesionales jimenez

En concret, s’ha fet promoció a Oslo i Estocolm. La directora del LLCB, Montse Belisario, apunta que tant el mercat noruec com el suec són molt interessats per a Lloret de Mar en l’àmbit del turisme de reunions. De fet, ja fa anys que són clients habituals perquè valoren molts aspectes de Lloret, com ara la proximitat amb Barcelona, bona relació qualitat-preu, la climatologia del territori o la gastronomia, entre altres coses.

“Per ells és una destinació molt propera a Barcelona, és una destinació petita per on es poden moure per tot arreu, cosa fonamental, perquè tenen molt presents els aspectes de sostenibilitat”

Montse Belisario

I el fet de ser una ciutat petita també fa que la gestió que pot fer el LLCB sigui molt més propera i personalitzada que els convention bureau de destinacions més grans.

“Al ser una destinació petita, com a Convention Bureau marquem la diferència respecte a Conventions Bureau de grans ciutats, en què de vegades és més difícil gestionar certs temes”

Montse Belisario

L’objectiu de la gira promocional ha estat presentar l’oferta especialitzada en turisme de reunions i esdeveniments de Lloret de Mar. A més, s’ha fet un taller de còctel inspirat en la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Paral·lelament a les accions promocionals, s’han fet visites comercials amb agències locals diverses.

D’altra banda, fa pocs dies, Lloret va acollir un viatge de familiarització del workshop internacional Deluxe Travel Market, en què es va fer una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde a la trentena de participants.

“És interessant poder explicar aquests espais únics i singulars, amb gran valor cultural i patrimonial, que serveix per fer esdeveniments de tot tipus i per explicar el llegat de la ciutat que tant ens agrada”

Montse Belisario

Tot i que el principal mercat per al turisme de reunions és el de proximitat, el LLCB fa temps que treballa per obrir-se a molts altres mercats.

spot_img

El + Vist