22.4 C
Lloret de Mar
El castell d'en Plaja, al Lloret Drone Festival (Ajuntament de Lloret de Mar)

El Lloret Drone Festival tanca la primera edició aquest divendres a la nit

El festival va començar amb molts entrebancs, però finalment s'ha aconseguit la qualitat desitjada. L'última sessió serà avui, a les 22.30 hores, a la platja de Lloret.

El castell d'en Plaja, al Lloret Drone Festival (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

La primera edició del Lloret Drone Festival es tancarà avui amb l’últim espectacle de la temporada.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, recorda que el festival va començar amb molts entrebancs, però van apostar-hi fort fins al final i s’ha aconseguit un espectacle de molta qualitat que cada divendres ha aplegat un bon grapat de persones a la platja.

“Vam tenir un inici accidentat, però hem tingut la capacitat i la resiliència d’aguantar perquè crèiem en el producte i sabíem que podia tenir una acollida molt important, com ha estat”

Jordi Orobitg

De nou, el cel de la platja de Lloret s’il·luminarà aquesta nit amb un centenar de drons, que dibuixaran diferents figures inspirades en la vila i en la mar Mediterrània.

“Es representen diferents animals marins, probablement el més vistós és la balena, i elements identificatius de Lloret, com la Dona Marinera o el Castell”

Jordi Orobitg

Recordem que l’espectacle va a càrrec de l’empresa Flock Drone Art. Proposa un nou concepte de xou lumínic, amb una proposta que, a més, és respectuosa amb el medi ambient, sense generar residus. I es fa en un marc espectacular com és la badia de Lloret.

“Vols de drons se’n fan en altres indrets, però fer-ho a la badia de Lloret amb l’encant que té genera un marc incomparable”

Jordi Orobitg

El Lloret Drone Festival, que acaba avui, es podrà seguir a partir de dos quarts d’onze de la nit, a la platja de Lloret. La intenció de l’Ajuntament és poder repetir l’esdeveniment de cara a l’estiu del 2022.

spot_img

El + Vist