23.1 C
Lloret de Mar

El Lloret Espai Off ofereix ‘Ragazzo’, inspirada en la mort de Carlo Giulani

L’obra, protagonitzada per Oriol Pla, es representa aquesta nit, a les 21:30 hores, al teatre municipal. Queden les últimes entrades a la venda.

Ragazzo
Ragazzo

Darreres Notícies

Avui hi ha Espai Off. En aquesta ocasió, es farà al mateix teatre i l’obra es titula Ragazzo. De fet, aquest és el nom del protagonista, encarnat per l’Oriol Pla.

L’obra s’ambienta a les manifestacions del 2001 a Gènova, quan els moviments antiglobalització van organitzar un seguit de protestes contra la cimera del G8. Els enfrontaments entre la policia i els manifestants van ser de gran violència. En concret, l’espectacle està inspirat en una de les víctimes, Carlo Giulani, que va morir d’un tret al mig del carrer, tot i que la creadora i directora de Ragazzo, Lali Álvarez, ha creat un personatge inventat.

L’espectacle és teatre de denúncia social, però la directora matisa que també parla de la vida, de les emocions i, sobretot, de la joventut. En aquest sentit, les persones que no coneguin les manifestacions de Gènova podran seguir bé l’argument.

 

Ragazzo ha rebut el Premi de la crítica 2015 al millor espectacle per a joves i a l’actor revelació, i un premi Serra d’Or a l’espectacle teatral del 2015.  

L’obra es representa aquesta nit, a partir de dos quarts de deu, al teatre municipal. Queden les últimes entrades a la venda.

spot_img

El + Vist