17.1 C
Blanes
Un equip femení del club (Lloret Esportiu Futbol Sala)

El Lloret Esportiu Futbol Sala obre els seus entrenaments per captar nenes

Durant el mes de setembre, fa entrenaments gratuïts per a nenes d'11 a 13 anys.

Un equip femení del club (Lloret Esportiu Futbol Sala)

Darreres Notícies

El Lloret Esportiu Futbol Sala obre els seus entrenaments a totes les nenes entre 11 i 13 anys que vulguin conèixer la pràctica del futbol sala. L’objectiu és promocionar l’esport femení i que aquestes nenes puguin jugar en l’entitat aquesta temporada.

Manuel Damas, de l’àrea esportiva del Lloret Esportiu, explica que l’objectiu d’aquesta iniciativa és promocionar el futbol femení.

“Obrim les portes dels entrenaments a totes les nenes d’entre 11 i 13 anys, per promocionar el futbol femení i que puguin formar part del nostre club”

Manuel Damas
circo de las estrellas

La capitana de l’equip femení del club, Alma Dell’Amico, anima a les nenes del municipi a provar i “viure l’experiència”.

“Convidem a totes les nenes que vulguin provar i tenir un concepte del què és el futbol sala, no dubteu en venir i viure l’experiència”

Alma Dell’Amico

Les jornades de portes obertes es duen a terme els dimarts i els dijous d’aquest mes de setembre, al Pavelló Pompeu Fabra. Per a més informació cal trucar al telèfon 630 862 561. Els entrenaments de prova són gratuïts.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist