10.1 C
Lloret de Mar

El lloretenc Joel Margalef és sanitari al Trueta i s’ha instal·lat a l’Hotel Europa per no contagiar la mare i l’àvia

En Joel viu amb la seva mare i a l'inici de la pandèmia també es va instal·lar amb ells la seva àvia, de 76 anys. Encara no s'atreveix a tornar a casa.

En Joel a la feina el dia de Sant Jordi
En Joel a la feina el dia de Sant Jordi

Darreres Notícies

En Joel Margalef20 anys, és de Lloret i està vivint la crisi sanitària del coronavirus des de primera línia perquè treballa com a auxiliar d’infermeria a l’UCI pediàtrica de l’Hospital Josep Trueta de Girona.

En Joel, a la feina amb una companya (Joel Margalef)

Ara ja està més tranquil, però assegura que ha passat moments de molta angoixa i que la crisi li va arribar, com a tothom, de manera molt inesperada.

En Joel viu amb la seva mare i a l’inici de la pandèmia també es va instal•lar amb ells la seva àvia, de 76 anys. Com que la situació era molt complicada i patia per contagiar-les va decidir demanar un allotjament alternatiu.

Durant un mes va viure en un apartament cedit per acollir sanitaris i ara l’ha hagut de deixar perquè necessiten obrir els allotjaments. Gràcies als companys d’hospital, va trobar una habitació a l’Hotel Europa, on encara hi ha una quinzena de sanitaris, que tenen pensió completa gratuïta, en principi mentre duri l’estat d’alarma.

En Joel, al menjador de l’Hotel Europa (Joel Margalef)

Per ara sembla que la situació evoluciona bé. La mostra és, per exemple, que ja s’hagi reobert el servei de pediatria al Trueta.

Aquesta setmana, amb l’entrada a la fase 1, en Joel va poder tornar a trepitjar Lloret, tot i que encara no s’atreveix a tornar a casa amb la mare i l’àvia.

spot_img

El + Vist