11.1 C
Lloret de Mar

El lloretenc Paco Moreno és un dels actors de “La dona il·legal”, de Ramon Térmens

El seu paper és el d'un polític d'extrema dreta, Santiago Ortega, que es mostra contrari a la immigració.

L'actor lloretenc Paco Moreno
L'actor lloretenc Paco Moreno

Darreres Notícies

Paco Moreno acaba de rodar “La dona il·legal”, una pel·lícula de Ramon Térmens que parla del racisme i el fenomen migratori. L’actor lloretenc i col·laborador de la ràdio hi ha participat donant vida a un polític d’extrema dreta, Santiago Ortega.

Aquest, pertany a un moviment polític que es diu Plataforma per Europa, i s’inspira en partits com VOX. Paco Moreno explica que el personatge “és un polític que està a un debat a la televisió, increpant a l’altre protagonista, i es parla sobre el centres d’immigrants”.

Les seqüències s’han rodat a Esplugues de Llobregat. Com a curiositat, el personatge es diu Santiago Ortega per la unió dels noms de Santiago Abascal, líder de VOX, i Javier Ortega Smith, secretari general del partit.

D’altra banda, Paco Moreno també participa aquests dies en la gravació d’unes imatges per un “scape room” de Llinars del Vallès. Està inspirat en la pel·lícula “Seven”, que en el 1995 van interpretar Brad Pitt i Morgan Freeman. Tal com passa al llargmetratge de David Flincher, es parla sobre els set pecats capitals i l’actor lloretenc fa de gola.

Però aquest no és l’únic projecte en què es troba immers l’intèrpret. Ara mateix, està a l’espera de l’entrena de “Vidas perfectas”, de Leticia Dolera. La producció ha rebut el premi a Canes a la millor sèrie.

Paco Moreno explica que Movistar Plus ha posposat les emissions per televisió “fins a finals d’estiu”, per poder participar en diferents festivals de renom. L’actor considera que la sèrie tindrà continuïtat. El seu personatge és en Sebas, un escultor del Museu de Cera de Barcelona.

spot_img

El + Vist