16 C
Lloret de Mar

El Mas Romeu celebrarà el 40è aniversari amb un gran sopar de gala

Es farà aquest dissabte i hi haurà sardanes, balls populars i sorpreses per als assistents. Tot plegat, amenitzat per l'humorista Pep Plaza.

La Laia, en Jordi i l'Anna (Restaurant Mas Romeu)
La Laia, en Jordi i l'Anna (Restaurant Mas Romeu)

Darreres Notícies

El restaurant Mas Romeu ha preparat una gran festa aquest dissabte per celebrar el seu 40è aniversari.

servicios profesionales jimenez

L’establiment farà un gran sopar de gala, que començarà a les set de la tarda amb un aperitiu a l’aire lliure on es podrà gaudir d’una audició de sardanes amb la cobla La Flama de Farners i de balls populars amb l’esbart dansaire de Blanes.

Després, la celebració es traslladarà a l’interior amb el sopar, un pastís i una sorpresa per a tots els assistents. Tot plegat, amenitzat per l’humorista Pep Plaza. El propietari i xef del Mas Romeu, Jordi Garriga, assegura que serà una gran festa.

En Jordi i la seva dona, l’Anna, van obrir el Mas Romeu ara fa 40 anys i sempre l’han considerat un negoci familiar.

“És un restaurant familiar, el vam començar l’Anna i jo, s’hi va incorporar la Laia i, tot i que necessitem una brigada de personal, tots plegats formem una família”

Jordi Garriga

Amb l’evolució i el creixement del restaurant, també ha evolucionat la seva cuina, que és tradicional, però amb tocs d’innovació, i amb el peix i el marisc com a base principal.

“Vam començar amb una cuina bàsicament tradicional i amb el temps hem anat innovant amb les noves tendències, sempre amb productes de proximitat i destacant el peix i marisc de la nostra costa”

Jordi Garriga

Jordi Garriga lamenta que la crisi del coronavirus ha afectat molt el sector de la restauració, tot i que és optimista.

El restaurant Mas Romeu quan va obrir les portes fa 40 anys
El restaurant Mas Romeu quan va obrir les portes fa 40 anys

Quan mira enrere, la família Garriga veu que han passat molts anys, però la satisfacció que senten per la feina ben feta i per la fidelitat de la clientela fa que hagin estat uns anys molt bons i agradables.

“No em sembla que hagin passat 40 anys, són molts, però quan fas una feina que t’omple i tens la satisfacció de l’afluència dels nostres clients, han estat 40 anys plàcids”

Jordi Garriga

Per al sopar de celebració d’aquest dissabte queden poques places disponibles, així que si algú hi vol assistir s’ha d’espavilar a reservar lloc al telèfon 972 36 79 63 o al correu electrònic [email protected] A més, caldrà presentar el certificat Covid.  

spot_img

El + Vist