20.8 C
Lloret de Mar
Cartell de Museu Inferno

El Museu del Mar estrena ‘Museu Inferno’, un joc d’escape room, coincidint amb el Halloween

Els participants tindran una hora per poder sortir, però, a diferència d'altres 'escape room', hi haurà actors que els aniran donant pistes.

Cartell de Museu Inferno

Darreres Notícies

Museu Inferno és el nou joc d’escape room que s’ofereix avui dimecres i tots els dissabtes del mes de novembre al Museu del Mar. Es tracta d’una proposta teatralitzada, amb personatges que van donant pistes als participants.

Com en altres escapes room, el Museu Inferno –que transcorre en un ambient de por i misteri– dona una hora de temps als participants per poder sortir. Cal destacar que ja queden les últimes places disponibles.

Des de la ràdio hem tingut la sort de poder parlar amb els primers supervivents, uns quants “voluntaris” que ja han escapat d’aquest Museu Inferno, que han explicat les seves experiències (els podeu escoltar a l’àudio adjunt).

Com els altres jocs d’escapament d’aquest estil, els participants han de fer pinya, han de fer equip, per poder superar plegats els reptes que els planteja Museu Inferno. La diferència amb altres escape room és que hi ha personatges que van donant pistes, tal com ha explicat l’actor Joan Romà Ortiz.

Assaig general de Museu Inferno

Museu Inferno va adreçat a un públic a partir de 12 anys. Les places són limitades. Com hem dit, queden les últimes places disponibles tant avui com els dissabtes del mes de novembre, en què l’activitat comença a les vuit del vespre. La venda d’entrades s’ha de fer a través del Museu del Mar. Al telèfon 972 36 44 54 o bé al web de Patrimoni Cultural.

spot_img

El + Vist