13.5 C
Lloret de Mar

El paddle ioga i el paddle surf, un èxit a Lloret de Mar aquest estiu

Lloret Turisme ofereix les dues disciplines a través del programa Lloret Nature

Practicant paddle ioga a la platja de Fenals (Lemon Kayak)
Practicant paddle ioga a la platja de Fenals (Lemon Kayak)

Darreres Notícies

Tant el paddle ioga com el paddle surf han estat un èxit a Lloret de Mar aquest estiu. A través del programa Lloret Adventure, Lloret Turisme ofereix sessions durant tot l’estiu i ja estan totes plenes.

servicios profesionales jimenez

Carme Crespo, de l’empresa Lemon Kayak, apunta que, en el cas del paddle surf, és una disciplina prou fàcil perquè la practiqui un públic ampli i, a més, permet anar perfeccionant la tècnica i ampliant les sortides que es fan al mar. A més a més, dona una perspectiva que no donen altres activitats nàutiques.

“Et dona una perspectiva que moltes altres activitats nàutiques no et donen, en poder estar dret i tenir una perspectiva vertical del fons marí, d’una riquesa increïble”

Carme Crespo

De paddle surf, s’ofereixen dos nivells: un per a principiants i un altre d’avançat.

Paddle Surf (Lemon Kayak)
Paddle Surf (Lemon Kayak)

Pel que fa al paddle ioga, Carme Crespo reconeix que té certa dificultat aconseguir fer algunes postures a sobre una taula dins de l’aigua, però és molt beneficiós, permet treballar més fort que en terra ferma i cadascú pot adaptar les sessions al seu nivell.

“Estar sobre una superfície que no és estable i que hi hagi un vaivé fa que hagis de tenir més equilibri i et fa treballar més a nivell muscular”

Carme Crespo

Això sí, totes les sessions de paddle ioga es fan sempre a primera hora del matí, que és quan l’aigua està més calmada.

spot_img

El + Vist