25.1 C
Lloret de Mar

El paddle ioga i el paddle surf, un èxit a Lloret de Mar aquest estiu

Lloret Turisme ofereix les dues disciplines a través del programa Lloret Nature

Practicant paddle ioga a la platja de Fenals (Lemon Kayak)
Practicant paddle ioga a la platja de Fenals (Lemon Kayak)

Darreres Notícies

Tant el paddle ioga com el paddle surf han estat un èxit a Lloret de Mar aquest estiu. A través del programa Lloret Adventure, Lloret Turisme ofereix sessions durant tot l’estiu i ja estan totes plenes.

Carme Crespo, de l’empresa Lemon Kayak, apunta que, en el cas del paddle surf, és una disciplina prou fàcil perquè la practiqui un públic ampli i, a més, permet anar perfeccionant la tècnica i ampliant les sortides que es fan al mar. A més a més, dona una perspectiva que no donen altres activitats nàutiques.

“Et dona una perspectiva que moltes altres activitats nàutiques no et donen, en poder estar dret i tenir una perspectiva vertical del fons marí, d’una riquesa increïble”

Carme Crespo

De paddle surf, s’ofereixen dos nivells: un per a principiants i un altre d’avançat.

Paddle Surf (Lemon Kayak)
Paddle Surf (Lemon Kayak)

Pel que fa al paddle ioga, Carme Crespo reconeix que té certa dificultat aconseguir fer algunes postures a sobre una taula dins de l’aigua, però és molt beneficiós, permet treballar més fort que en terra ferma i cadascú pot adaptar les sessions al seu nivell.

“Estar sobre una superfície que no és estable i que hi hagi un vaivé fa que hagis de tenir més equilibri i et fa treballar més a nivell muscular”

Carme Crespo

Això sí, totes les sessions de paddle ioga es fan sempre a primera hora del matí, que és quan l’aigua està més calmada.

spot_img

El + Vist